Velkommen til Seterportalen.no. Seterportalen er en side om friluftsliv i Norge, hvor vi fokuserer på forskjellige tema, som reiseliv, fjellturer og vernede områder. Vi tar også for oss ganske spesielle tema og småsaker som kan dukke opp i sammenhengen med disse.

Livet på havet har lange tradisjoner, og er en viktig fritidsaktivitet

Vi er også en hjemmeside som er laget for de av oss som er glade i livet på havet, og for de som er glade i å fiske. Vi har som mål å introdusere deg til vakre perler langs Norskekysten, gode lag og foreninger som det kan være lurt å kjenne til, sammen med gøyale festivaler, god musikk, herlig mat fra havet, og vidunderlige mennesker.

Vi skriver om skip, seiling, båtlivet og andre former for bruk av havet. VI er glade i fisking, og snakker om teknikker for dette, alt fra garn til pilk.

Friluftsliv, sikkerhet, mestring og overlevelse

Den som føler seg litt barskere, og som ønsker vakrere og ensommere opplevelser i den norske utmarka, finner også riktig stoff hos oss på Seterportalen.no. Vi gir gode tips om livet, både på fjellet, så vel som på sjøen. VI ser på action-sport, så vel som mer tradisjonelle former for bruk av naturen.

Om smaken din er å se på midtvintersola som kryper over toppene fra innsiden av et lunt telt, eller om du liker å jakte på fugl og vilt, så dekker vi disse aktivitetene. Her får du tips om de beste rutene, de vakreste utsiktene, og den beste sausen for viltsteken.